16.08.2015 г., 22:25 ч.

Тъжна любов 

  Поезия » Любовна
392 0 0

Колко нежна е любовта -

дори когато е сама.

В нея има красота

напук на всяка тъма.

 

И аз мисля, че напразно не живея,

щом на таз земя теб те има,

но, уви, през сълзи пея,

щото в сърцето ми е тъжна зима.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??