Къде ли си сега?
Сам ли си?
Дано да не си.
Дано
със друга да си.
И когато погледнеш в нейните очи,
там
да видиш мен.
Да, погледни я сега във очите,
за да разбереш -
ще можеш ли на нея
сърцето да дадеш?...
И тогава тъжната истина
във очите и ще видиш
и друго няма да искаш да направиш,
освен да си отидеш.
© Ангелина Всички права запазени