18.10.2007 г., 8:21 ч.

Тъжни очи 

  Поезия
1146 0 2
                                Тъжни очи
 
             Сълзите се извират от тъжни очи, 
             стичат се по румени бузи
             и падат върху гореща гръд.
             Ранена е душата, блуждае се духът,
             разбито е сърцето и всичко се отразява в тези тъжни очи.

© Мария Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И от мен браво!!!
    Чудесно казано!!!
    Много ми хареса!
  • Още едно браво, Мария! Много поетично.
Предложения
: ??:??