Като надгробни камъни приличат
домовете ни погледнати от горе!
Дали е просто някаква случайност!?
Или е истина, реалност?
Чужденци във собствена държава...
Отхвърлени от собствените ни избранници.
Неразбрани дори от нашите деца.
Самотници който пазят свойте
надгробни камъни.
Очи гледащи от висините...
Не биха повярвали на твойте слова.
Те биха те охулили че им
вгорчаваш, живота благ и подреден.
Като надгробни камъни приличат
домовете ни погледнати от горе.
А може би такива са дори от вътре те?
Тъжно е и аз не знам как попаднахме
във тоз капан.
© Ангел Всички права запазени