Тъжно ми е днес,
защото ти не си до мене,
защото тъмнината ще отнеме
поредната надежда да те видя днес…
Тъжно ми е днес,
защото ти не си до мене…
Нима тоз спомен е до време
и чувството, с което те очаквах днес?...
Тъжно ми е днес,
защото ти не си до мене…
От болката не ще да се съвземе
сърцето, чакащо те с огнен трепет днес…
© Симона Симеонова Всички права запазени