Заблестя тишината,
целуна снежинките.
С любов светлината
погали боровинките.
Упои се красотата
и разтвори душите.
В сребро е голотата,
потопи се в сълзите.
Напразно самотата
ровичка във чудото.
Затова и тъмнината
е крило на пеперуда.
© Ивелина каменова Всички права запазени