Тъмно е
Тъмно тъмнее
сърце без сърце,
кръв на тъжно лице
мъчно се лее...
Да се излее
или да не умре,
сърце без сърце
не може живее...
Да живее!
Нежност в ръце
за сърце до сърце
свободно да пее!
Мъчно се лее
самота без сърце,
с ледени ръце
тъмнината люлее...
28.11.2008 г.
© Михаела Грънчарова Всички права запазени