18.06.2010 г., 9:18 ч.

Тънките пръсти на любовта 

  Поезия
624 0 4

Усещал ли си

тънките пръсти

на любовта,

как бият барабана

на сърцето ти?

Виждал ли си

розовите ноти

на смеха

как леко се забиват

в смисъла на нещата

и ги прелистват

с музиката на доброто настроение?

Чувал ли си новите си мисли,

след срещата ни,

когато те поисках и измислих

в свят тънък и докосващ

като влюбена въздишка

Усещал ли си

тънките пръсти на любовта,

с които да танцуваш винаги си искал?

И границите на греха,

границите на страха

и границите на неудържимото

са вързани на възел,

за да не избягаш,

срещнал силата им.

А границата на

възможното сбъдване

е единствено свободна

от ограничения...

 

8.6.2010.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??