16.05.2007 г., 9:22 ч.

Търговия 

  Поезия
483 0 3
 

Продавам каквото ми искате,

защото другото не се продава.

Това вий трябва да осмислите -

най-ценното, уви, се подарява.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??