С години чаках да те срещна...
Търсех те...
в изгрева,
в синевата океанска,
в гората зад дърветата...
Фиаско!
Търсех те...
в листата есенни
и сред падналите кестени,
дори в мъглата сива...
Търсех те...
в светлината на лунните нощи
и в мрака на светлия ден,
и в капките дъжд по паважа.
Исках просто, просто... частица от теб...
...
А ти се появи в земя далечна,
някъде от запад, носещ залеза в ръка.
Години ми отне, за да те срещна...
С горящите огньове... допиши стиха...
© Есенен блян Всички права запазени
аз ли бях!?