* * *
Търсех те
От вятъра на истинска магия
пренасям се в другия си свят
и там съм още повече богиня,
защото волна из въздуха летя.
В съня си съм различна, друга,
ту дива, ту пък кротка и добра,
ту тичам с вятъра с риск да се изгубя
или стаявам поглед в морската вода.
Когато съм на воля и не спирам,
все търся нещо, ден след ден,
но никъде и нищо не откривам,
защото търсеното вече е при мен!
© Адриана Стефанова Всички права запазени