Търсена любов
И падаш, търсейки любов,
отчаяно загубваш вяра в нея.
Сломен си ти от твоя си живот,
че бави се магическата фея…
Живееш с тази мисъл и не вярваш,
че имаш право ти на орисия.
Но гордо можеш ти да се изправиш,
с поднесена любов, като в тепсия.
Но не е тъй в живота - даром няма!
Съдбата ти ковеш си, както можеш.
А искаш ли любовната магия,
ще трябва ти и твоята да вложиш!
© Михаил Михайлов Всички права запазени