Живея сред звездите
там, където раждат се мечтите .
Не ме търси сред еднаквите лица,
не ме търси сред преходната суета.
Аз съм с душа на непокорна птица ,
имам пеперудено тънки крила.
Търси ме сред простите неща-
в дъгата след дъждовен ден,
в любимия рефрен.
Не ме търси , защото съм ти нужна.
Не ме търси, защото бил си сам.
Търси ме надълбоко, без да знам.
Намериш ли ме - пази ме като божий храм.
Не ме търси ако се чувстваш победен.
Не ме търси ако от мрачни мисли си пленен.
Търси ме само ако пламък в сърцето си пазиш.
Намериш ли ме - бъди ми вечност, бъди ми сега.
С мен останеш ли- ще си божествена мелодия в моята душа.
С мен останеш ли- ще оставим ние в безкрая следа.
© Nikol Ivanova Всички права запазени