Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Забелязах, че съседката
тънко ме оглежда...
лигите ѝ капеха...
обзета от надежда...
Прибрах се в къщи...
гледам и жената провокиращо
към чатала се заглежда
седнах малко да помисля
сипнах си една ракийка
сложих и дори маслинка
ГМО-салатка си направих
кученцето си погалих
филм си пуснах за утеха
мислех си, че се е кротнала
жената, а ми идва гола
под халата.
Ще се скарам със съседа
предател...
Тайна уговорка
имахме да
ми стане той издател...
иначе
намаза копеленцето
на булката
веригите...
(на трактора)
© Христо Манчев Всички права запазени
провери досието
да не е
сал наблюдател.