18.10.2008 г., 15:27 ч.

Търся те 

  Поезия
541 0 0

               ТЪРСЯ ТЕ!


И търсих те сред хиляди лица...
и търсих те във многоликата луна...
и търсих те във вятъра и в капките роса...
И ще те търся, ако трябва и до края на света!
И пред нищо няма да се спра, защото ти си моята мечта!!!

© Веселина Гълъбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??