Убий ме, преди с друга да те видя.
Убий ме, преди да усетя какво е заблуда.
Убий ме и без да ми казваш защо правиш това,
аз в ръцете ти ще се оставя –
без дори да пророня сълза.
Убий ме, преди усмивката ти да забравя,
преди допирът да изстине от твоите ръце;
убий ме, пък вземи до себе си друга, но знай,
че няма да обича така,
както аз обичах твоето сърце.
© Александра Василева Всички права запазени