Убийство
Крясък в тишината,
убийство в тъмнината.
Една душа - мърва лежи.
Едно сърце разби.
Кръв по дрехите се стича.
Едва ли някой ще дотича.
Престъпникът до тялото стои.
От безумна ревност той уби.
Момичето негово не бе.
Наведе се и се подпря на колене.
В тъмнината той съзря
не едно, а две сърца.
© Нина Всички права запазени