4.06.2014 г., 21:36 ч.  

Починало дете в Стара Загора 

  Поезия » Гражданска
430 0 0

О, мило дете, потресе ме твоят дял!

Сега летиш към рая, за теб ми е жал!

Кой е този, що на живота ти посегна?

Боли ме, че никой ръка не ти протегна!

Срам ме е, че живеем в такава страна!

Хората трябва да правят добрина!

Късно е вече, нека духът ти лети!

Не те опазихме, Бог нека ни прости!

 

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1274646

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??