21.04.2014 г., 11:13 ч.

Училище 

  Поезия » Любовна
591 0 0

                УЧИЛИЩЕ

 

Любовните нрави учехме в чужди мазета

във прегръдки на смели жени.

Оставени от мъжете без любовна просвета.

С целувки отпивахме нашите вини.

 

Там  се учехме на достойнство и чест,

а жените търсиха закъсняла любов.

Тук се криехме, далеч от градския лес.

От любовта примамени и нейния зов...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??