29.06.2016 г., 9:57 ч.

Ухае на юни 

  Поезия
543 0 4

Ухае на юни. Нощи горещи.

Вятър поклаща клони едва.

Щурчета нейде тихичко свирят.

Светулки просветват в нощта.

 

Виж, тази нощ луната е цяла.

Носи се мирис от цвят на липа

Тътен в небето, бляскава диря…

После... много, много вода.

 

Ухае на юни, но бавно си тръгва.

Малко тъжен и така уморен.

Идва юли, още е лято. Имам вяра

за нещо специално - само за мен.

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??