19.10.2008 г., 5:29 ч.

Ухаещо 

  Поезия
909 0 1

Тъмнолилав ден

с тежест на парфюм

и капчици сълзи.

Разлята любов

върху две съдби.

Спомени още ухаещи,

тъжен аромат на бъдеще.

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??