Улица “Мечта”
Вървя сама
по улица една,
наречена”мечта”.
Лицето ми грейва с усмивка като звезда,
тя стопля хиляди сърца
и грее силно, като милиони слънца!
По тази улица вървят много хора,
те просто търсят някаква опора!
И намират я във всеки срещнат
и усещат,
че и те са нужни!
Тази улица “ мечта”
е най-красивата в света,
в нея преплитат се съдби!
Съдби – човешки,
с малко грешки!!!
На тази улица “мечта”,
аз открих любовта
и опитах от страстта!
Просто срещнах сродна душа…
винаги ще помня тази улица “мечта” !
© Усмивка Всички права запазени
На нея грее много слънце, с обич.