У давени страсти, любови, желания,
М ечти недогонени, нежност, терзания,
И стини чужди, преследвах за себе си,
Р еки от безумства, коварства и ребуси...
А лчно се търсих! И тъй не намерих се -
М ъртви копнежите! По малко убивам се!
2005г.
© Поли Всички права запазени
Бъди обичана и щастлива