Умора тегне във очите.
Сърцето тръпне от тъга...
Душата пита те, защото страда...
Дали живота е игра!?
Така е, игра е...
Но не определена от самите нас!
Игра на сложни пируети,
в които страда само тя.
Питаш ли ме кой... Ами,
любовта.
© Ангел Всички права запазени