Уморени за сън, не заспиват
очите. Вече тъмно е вън,
но за сън не запитват...
Непокорно сърце
бие силно в гърдите.
Гледам в мрака навън,
със надежда да видя
твоя поглед смутен,
твойта плаха усмивка...
Ще заспя... Във съня си
пак за тебе ще питам...
© Нели Всички права запазени