Той възпитан явно бе по еталон,
(предимство е Бръшляновата лига)
мокър сън с вида на истински Самсон,
намери я - съвременна Далила.
И навярно беше твърде изкушен.
Тя беше (вероятно!) непристъпна –
с изящни глезени и златен тен,
буквално пулсът на ловец изтръпна.
Не вървяха преговорите добре.
А сделката зависеше от маржа,
но умът му бе залепнало реле.
Тя канеше се нещо да му каже...
стори му се, че размаха строго пръст...
Погледна я – флиртуваше със него –
на високия си ток изправи ръст,
полюшна се пред мъжкото му его.
... в бара на Савой ги свари вечерта
А после даже ципът не заяде –
и ръцете му запалиха нощта –
без рокля беше като сън наяве,
в ролята на съблазнителен крадец
(Макар че той за нея бе награда
и като Самсон оказа се слепец)
безсрамно тя прерови му айпада.
На сутринта в сюблимния момент
изплъзна му се сделката богата –
липсваше безкрайно важен документ
... почти му бе отрязала... косата.
Жени Иванова
© Jasmin Всички права запазени