6.09.2012 г., 22:27 ч.

Уорлик 3 

  Поезия » Гражданска
364 0 0

"Аз, американският посланик,

на българите съм измамник.

Тия от Столипиново пазя,

а народа български здраво го газя!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??