8.07.2012 г., 12:24 ч.  

Управлението на Бойко ще се изучава 

  Поезия » Хумористична
517 0 1

Роди се генералът мента.

Срязаха му пъпната лента.

Роди се слънцето Атон,

който строял капитализма чрез "ИПОН".

Преди това пожари гасял,

после станал той "успял"!

Въоръжен в ръка с бухалка

(подобно на полицай с палка),

организирал банда от хора,

която е направо за затвора.

Да се кланяш на Бойко, бога свят,

защото инак ще отидеш в подземния свят!

Стана той на царя телохранител.

Представи се за обществен спасител –

от кого – от колегите си, мафиотите,

а ние, българите, идиотите,

за премиер избрахме циник,

който при това е пълен "умник".

Щом говори, лава от бисери бликва

от устата на генерала Тиква.

А сега иска децата управлението му да изучават,

за да знаят какви нищожества ги управляват!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??