28.02.2007 г., 0:00 ч.

Ура 

  Поезия
1085 0 1

Нямахме сили да кажем думата "сбогом",
нямахме сили да продължим напред,
но ето, че дойде моментът,
в които избягах от теб.

© Захаринчо Методиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??