Отново идваш... видимо разкаян,
прегърнал осъзнатата вина...
Във твоя ден успехът е нетраен -
пак не намери своята жена!
Опита пак... и пак е неуспешно
и тя да ме замести не успя...
Да влезеш във сърцето не е лесно,
когато там е другата жена!
Отново бе повярвал, но напразно.
Съдбата свойта кошница плете...
В живота нищо не е ненаказано,
урок житейски нека да ти е!
© Татяна Денева Всички права запазени