УСЕЩАНЕ
Вслушай се във шепота на тишината
как въздишка се отронва от сълзата
попарила със мъка розовия лист.
Вгледай се във дебрите на светлината
как разлива я в сребро луната
мрака да прогони тя.
Почувствай как сърцето ми за тебе бие
как душата ми от твойта пие
извор със вода-живот.
Кажи ми ти що значи думата любов
не е ли туй дълбок душевен зов
с който ражда се човека.
© Десислава Симеонова Всички права запазени
Красиво е