И ако някога някой нещо против мен ти каже,
ти спомни си всички наши нощи, в които
тихо сме мълчали и любов с мислите си сме правели.
Как и без думи сме усещали вътрешната си красота.
Ти спомни си как ръката ти нежно съм държала
и силите, които съм ти дала,
когато врагове и недоброжелатели с думи са те нападали.
Спомни си радостта ми искрена
след твоите звездни моменти,
когато всички други с фалшиви усмивки блестяха.
Спомни си... или просто послушай сърцето си
и тогава ще видиш моята истина.
Усети ме, както усещаш и себе си,
и тогава ще видиш моята истина - обичам те!
© Таня Михайлова Всички права запазени