Още те усещам по цялото си тяло,
толкова нежна и страстна жена,
всяко докосване ми носи наслада,
всеки поглед ме изпълва със страст,
всяка целувка ме кара да жадувам още,
и не мога да утоля жаждата си,
толкова си изящна, че ми идва. да покрия всяка част от тялото ти с ласки и целувки,
усещам всяко твое желание,
усещам всяко твое удоволствие,
ти си пламенно цвете, което ме кара
да горя от страст и да желая всеки ден.
Ти си пламъкът в душата ми,
ти си цветът в ръцете ми…
© Лъв Всички права запазени