Усещане за обич
Създаваш ми
усещане
за обич.
Укротяваш ме,
когато
целуваш
косите ми.
Намираш ме,
когато
се изгубя,
в мислите.
Усмихваш се ,
когато ме
видиш
в очите си.
Създаваш ми
усещане
за обич.
И аз те обичам...
© Маргаритка Харизанова Всички права запазени