Усмихчета от Вася Донецкий
( провокирано от личната ми поща...) - - - Културен съм, ама лумпен и никой в култ не ме издига... Седим и слушаме Шопен, а Хер-ът гащите надига... - - - Уф, вече плитки са браздите, а мозъкът ми - гладка стомна... То тяло-о-о, фигура-а-а, гърдите-е-е, а името ти що не помня?!? - - - Аз гледам Вашите очи, признавам Ви, че съм банален, духовно беден, аморален... но "Идеал" от Вас струи... - - - В богатството на синкретичното единство, хармония да стигнеш не е сложно. Секс без любов, разбира се, е свинство, но и любов, без секс, е невъзможна... - - - От Вас съм покорèн. Застинал съм беззвучно. От ступор - нито мисъл, нито сричане... И как, о, мила, да обясня научно, че циците Ви имат Сила на привличане... - - - Отпуснат съм след твоите уста... О, мила моя, беше си Изкуство! Ти искаш и да ближа след това?!? М-м-м... Знаеш ли... Че то било си вкусно... - - - Понякога тежи като олово... На мен присъщ ми е лиризъм... но спомням си за старите любови - коктейл от романтизъм с онанизъм... - - - Живота си описвам с "... мамата!", посред депресии, неволи и снобизъм и все по-трудно имам повод за простичкия битов оптимизъм... - - - Арената ти гледам на свещи... Ей, Боже! Милостта Ти ме стигна! - Ела бе, жена ми! Стана горещо! Виж, виж, де! Взе, че се вдигна... - - - Нека не стига ми Етикет, нека не стига ми Такт, но от жените не искам минет още на първия си контакт...
|