Само ме погледни
с твоите усмихнати очи...
както преди!
За това копнея,
болката и мъката
да надживея...
от изгубеното щастие
с теб.
И ще дойде пролет
и ще дойде лято...
и над нас искри от нежност
и от обич
птици цяло ято...
ще нашепват - вие сте едно!
Както преди...
Любов
28.01.2011 г. с обич за Ив
© Даниел Всички права запазени