10.10.2007 г., 20:37 ч.

Усмихни се 

  Поезия
792 0 3
Хей, момиче, погледни се!
Ти си толкова красива.
Защо плачеш, когато можеш да се смееш?
Хей, момиче, обърни се се!
Ти си млада, мила, обичлива.
Защо не се радваш, а линееш?
Хей, момиче, животът е пред теб!
Не тъгувай! Просто продължи напред!
Затвори очи и за всичко забрави.
Не те обича? Нищо!
Обичай го тогава ти!
Все някога ще разбере какво е имал,
макар и вече да е късно.
Огледай се, преди животът да е минал.
Сега го остави да е щастлив със друга.
Нека да целува нея, както искаш да целува теб!
Нищо!
Усмихни се и просто продължи напред!

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • МНОГО Е ХУБАВО !!!!!!!!! :0
  • "Все някога ще разбере какво е имал,
    макар и вече да е късно."
    За това никога не е късно!!!
  • Не те обича? Нищо!
    Обичай го тогава ти!
    Оптимизмът ти е завладяващ...Поздрави
Предложения
: ??:??