Усмихни се и ела,
към мене разпери крила,
аз толкова те жадувам,
за тебе само съществувам.
Кацни, дай ми росна свежест,
дай ми малко нежност -
ти - най-хубаво цвете на земята,
ела, че жадувам светлината.
Вън е лято горещо,
мечтая силно за среща,
не успях да те забравя,
в паметта ми ти оставаш.
Кацни при мен, жена,
в нощта бъди ми луна
и под звездите в небето
спаси ми ти сърцето!
© Георги Всички права запазени