Усмихни ми се, моя любов…
Разбери, че още те обичам…
Дари ми нужната капка живот,
чуй гласът ми… аз се вричам!
Усмихни ми се, моя любов,
целуни ме нежно с твоите устни-шоколад…
И когато решиш, че си готов,
кажи: “Обичам те…”
Усмихни ми се, моя любов,
улови ме с ръцете ти…
Под небето звезден дъжд, като зов,
да се рони в сърцето ти!
Усмихни ми се като преди…
Не, не! Като СЕГА!
Остани с усмивка ЗАВИНАГИ,
Повтаряй ми: “Ще бъдем заедно…
Дори след ЛЮБОВТА!”
© Усмивка Всички права запазени
Усмихни ми се, моя любов,
целуни ме нежно с твоите устни-шоколад…
И когато решиш, че си готов,
кажи: “Обичам те…”