26.09.2024 г., 7:20 ч.

Усмихвам се 

  Поезия
111 8 8

В полетата на моите фантазии

римувам чувства – за  да летят на воля

и да докосват сините мечтания

на утрото, целунато от Бога.

 

И все по-пареща се губя в нежността им,

в смеха на вятъра и изгревните пориви.

Усмихвам се ... на слънчевото ято,

защото знам – усмивката е полет.

 

И е дихание на цветните желания,

където чувствата политат като птици.

Развързвам всичките си сетива на тайнството

пред  живия поток на изгрева.

 

Усмихвам се ...

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??