— Мамо, какво е
„отровна усмивка“?
— Прикритото, чеденце,
зло е...
— Мамо, какво е
„фалшива усмивка“?
— Пак зло е — почти
до преливка...
— Мамо, какво е
„сърцата усмивка“?
— С такава дивиш
необята!...
— Мамо, какво е
„небесна усмивка“?
— Рождественска или
Възкресна!...
© Стоян Минев Всички права запазени