Усмихни се в бляновете, мила,
че душа се е натъжила.
Усмихни се, ангел мой,
в нощта под звезди безброй.
В сърце си ми, но и далек,
нека денят ти е ведър и лек
и вятър от сини небеса
сред зной да милва твоята коса.
© Георги Всички права запазени