Отива ми усмивката на радостта,
цял ден разхождам се със нея
и като перце, летя
сред пролетната синева
и с любовта докосвам
всяко живо цвете.
И на приятелите в утринта,
дарявам свойта цветна нежност
и една усмихната мечта,
с която да притоплят
с жар сърцето.
© Дочка Г Всички права запазени