УСМИВКАТА...
Тя много истини разкрива,
тя като почерк е,
характерът във който скрит е.
Когато си щастлив,
разстила се върху лицето,
нещастен ли си –
остава сянка върху него.
Щастлив ли си,
искра гори в очите.
Нещастен...
Тъга във тях е скрита...
* * *
УСМИВКАТА...
Тя крие много тайни.
И само влюбени очи
надникват в тях... случайно.
© АСИ Всички права запазени