Усмивката крепи ни живи,
не струва нито цент,
прави ни щастливи,
дори да е само за момент.
По-топло става на душата,
щом зърнем усмивката позната,
тя е верен приятел,
никога не е предател!
В дните ни тежки,
тя донася чувства човешки,
изпълнение с вдъхновение,
положително настроение.
Щом някой отсреща се усмихва,
върни с усмивка на мига!
Веселието нека никога не стихва,
по-ведър да е деня!
© Kristin Kostova Всички права запазени