Усмивката, която ти ми подари,
по детски прекрасна е и чиста,
аз я нося, да ме пази от беди...
и тя огрява лицето ми лъчисто!
Усмивката ми прави ме красива,
в очите ти го виждам аз това,
в тях пламъчета гонят се игриви,
отражение са те на любовта!
По-нежна е от синевата на небето,
от парещото слънце е по-гореща,
любов такава извира от сърцето,
и много рядко се в живота среща!
В усмивката, която ти ми подари,
и моята любов към тебе се оглежда,
като вселената е тя огромна, запомни,
щастие за мене е и сбъдната надежда!
В усмивката ми е събрана красотата,
с която Господ щедро ни дарява,
на слънцето, небето, даже и цветята
и в нея, всичко туй се отразява!
Калина Влади / KB_BBB / 02.05.2015
© Калина Влади Всички права запазени