30.06.2013 г., 14:33 ч.

успя да се почувства жив 

  Поезия » Любовна
744 0 0

Навън е нощ, улици пусти,
а ти не спиш, защо така?
Да, знам - изпитвала съм го,
това е любовта!
Ти си с него, той е с теб,
не ви интересува нищо друго
и може би, дори и лед
ще разтопите помежду ви.
Ръка в ръка и устни в устни,
прегръдка топла през нощта,
и ти си мислиш, и той си мисли -
дали това е любовта?
На шумно място,
с много хора да сте даже,
поглеждаш вляво, а после вдясно,
а само той пред теб ще се покаже!
И вятърът в косите буйно духа,
прегръдка нежна и една целувка,
за теб, за него - времето е спряло,
коли и хора няма, всичко е опустяло!
И изгрева посрещате с целувка,
не съществува никой, само ти и той,
прибираш се умислена
и молиш се да бъде само твой!
Той бавно тръгва към дома си,
умислен, може би щастлив?
Не може да повярва, че успя,
успя да се почувства жив!!!

© Христина Юлианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??