Долната ти устна натежава
леко, като септемврийско грозде.
Устата ти към мен се приближава,
усещам как брадата ти боде…
Целувката ти толкова прилича
на сгушен в шепи таралеж.
Ах, устните ти толкова обичам,
буря, ураган, бумтеж.
© Естрея Ангел Всички права запазени