8.02.2008 г., 9:06 ч.

Утре 

  Поезия
622 0 1
Звездите се скриха,
когато погледнаха в очите ми.
За да не се разплачат.
В зениците ми се бе отразила
всичката човешка празнота.
Еволюираща мутация
на глупост и жестокост.
Предтекстът - болка.
...
Съмна.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??