Когато вятърът заспи,
когато и нощта е сива сянка,
когато няма падащи звезди
и облаци потънали са в дрямка.
Ще дойда тих и уморен
след дългото пътуване в безкрая,
да ти покажа утрешния ден
и смисъла му в думите "Не зная".
© Гедеон Всички права запазени